Najboljših 6 novosti iPhone OS 4 Beta 4

Najboljših 6 novosti iPhone OS 4 Beta 4

0
Uredništvo Jabolko, 28. May 2010 v Novice z značkami iphone, beta, ios.

Četrta različica iPhone OS je vsaj tako pričakovana kot novi iPhone. Trenutna beta različica 4 napoveduje nekaj prijetnih sprememb a ker še ni končna, je uradno na voljo le razvijalcem.

1. Namizja

Priložene fotografije za ozadje v prejšnjih različicah sistema iPhone OS niso požele pretiranih pohval saj so prisotne že od njegovega rojstva. Apple je zacelil to šibko točko in končno dodal nove in očesu prijetne wallpaper-je.

2. Izklop skupinskega pošiljanja sporočil

Če želimo, lahko sedaj onemogočimo pošiljanje sporočila več prejemnikom hkrati. Tako niti po pomoti ne bomo poslali sporočila drugam, kamor je namenjeno.

3. Hitrejši Maps

Hitrejše delovanje iPhone atlasa Maps je skorajda nujno, saj zemljevid uporabljamo na terenu. Čas je dragocen, ko ga kronično primanjkuje. Nova različica Maps se ponaša z bolj natančnim označevanjem lokacije kot katerakoli različica poprej, za to pa potrebuje manj kot štiri sekunde.

4. Landscape Photo Album

Če ste si kdaj želeli pregledovati fotografije foto albuma v ležečem načinu, je vaša želja uslišana saj nova različica iPhone OS-a omogoča prav to.

5. Izboljšana hitrost

Odpiranje in zapiranje aplikacij je bolj gladko ter brez neželenega čakanja. Z večopravilnostjo je prišel App Switcher in tudi ta se je pohitril. V beta 3 različici je imel probleme s stabilnostjo, a te težave so v beta 4 odpravljene.

6. Tethering

Na voljo je že od različice iPhone OS 3.0 naprej. Problem se pojavi pri uporabnikih, ki so vezani na storitev operaterja AT&T saj ta, zaradi preobremenjenega omrežja, tetheringa ne omogoča. A kot kaže, se stvari spreminjajo. Apple Slovenije uradno še ne podpira, zato je potrebno pri nas nastavitve za Tethering vnesti ročno.

Vir : Best New Features of iPhone OS 4 Beta 4 .

Posreduj članek naprej