3e7d2f19567b10ff478cfb945899b4b4

Katerina Tomsič

Mama, veterinarka in veterinarska anesteziologinja za pse in mačke ter navdušena gorska kolesarka, ki pri Jabolko.org skrbi za dokumentacijo. Občasno napiše kakšen članek, vsakodnevno pa skrbi za svoj Instagram projekt Billy’s daily pose.

Pentagon bo odobril Apple iPhone in iPad

Iz ameriškega obrambnega ministrstva so sporočili, da nameravajo z naslednjim tednom dovoliti uporabo iOS naprav v njihovem varnem omrežju.

Preberi cel članek Število komentarjev: 0

Jabolko.org: poročilo za leto 2012

Oddaja uradnih poročil in podobnih obveznosti za preteklo leto je mimo. Odločili smo se, da tudi bralcem in uporabnikom Jabolko.org razkrijemo kaj se je dogajalo v ozadju jabolko.org v letu 2012.

Preberi cel članek Število komentarjev: 0

Apple je postal druga najmočnejša blagovna znamka na svetu

Na seznamu Best Global Brands 2012 se je blagovna znamka Apple iz osmega mesta povzpela na drugo mesto, takoj za blagovno znamko Coca-Cola. S tem so prehiteli Microsoft, IBM, Google, GE in McDonalds.

Preberi cel članek Število komentarjev: 0

9 izbranih aplikacij za okolju prijazen in jogijsko obarvan življenjski slog

Številne aplikacije za jogijski in okolju prijazen življenjski slog vam lahko pri marsičem pomagajo: od iskanja najboljšega načina za zmanjšanje porabe energije, razlage jogijskih položajev – asan ter pokažejo ključ do harmonije telesa in duha. Oglejmo si nekaj izmed teh.

Preberi cel članek Število komentarjev: 0